Meer resultaten voor psych k

PSYCH-K - Zijn wie je bent.
Ik heb het boek direct aangeschaft en ben het gaan lezen. Ik vond het verhelderend op veel fronten. Het gaf me inzicht over mezelf. Daarnaast zag ik steeds meer het grote nutvan mijn werk als EFT therapeut. Algemene voorwaarden pdf.
https://www.vind-een-coach.be/coach-zoeken.html
PSYCH-K Metapot.nl.
Negatieve, ondermijnende overtuigingen veranderen in ondersteunende, op groei gerichte overtuigingen! Je kunt kiezen voor een PSYCH-K traject van vier sessies, waarin deze methode wordt toegepast in de therapie of coaching. Of voor therapie of coaching waar PSYCH-K een onderdeel van uitmaakt.
Psych-K - Maike van der Zwart.
- Rob Williams, PSYCH-K grondlegger -. PSYCH-K is een spiritueel proces met psychologische voordelen. Wij zijn spirituele wezens die een menselijke ervaring komen opdoen. Als wij onze belemmerende overtuigingen EGO kunnen omzetten in ondersteunende, vinden we vrede in onszelf, en daardoor in de ander en de wereld.
PSYCH-K Aanbod Prascana.
Of je kunt een bepaalde overtuiging hebben die je beperkt in iets wat al lang niet meer aan de orde is. Bekende overtuigingen zijn: 'Ik' kan het niet', 'Ik' ben niet goed genoeg', 'Ik' hoor er niet bij, 'Ik' ben niet veilig', 'Ik' ben de liefde niet waard of 'Ik' mag geen fouten maken'.
Wat is PSYCH-K?
PSYCH-K heeft de sleutel in zich K staat voor Key om op onderbewust niveau de mindset te wijzigen. Veel mensen hebben alleen of met hulp al bij zichzelf ontdekt waar de schoen wringt en wat ze anders zouden willen denken en dus beleven.
PSYCH-K - Baken van Licht.
en wordt de vrede die je zoekt. PSYCH-K is een krachtige methode waarmee je overtuigingen, gewoonten, beperkingen en blokkades die, je als belemmerend of ongewenst ervaart, om kunt zetten in datgene wat je optimaal ondersteunt in je persoonlijke ontwikkeling en functioneren.
PSYCH-K SESSIES chayennevanderkooij.
Doordat de verandering op onderbewust niveau plaatsvindt, zijn de resultaten van een PSYCH-K sessie blijvend en vaak al direct voelbaar. Ten slotte ontwikkelen we een actieplan dat alle overtuigingen die je tijdens de sessie hebt geïntegreerd in de praktijk zal brengen.
Wat is Psych-K - Jacqueline de Vries.
Op deze manier kun je testen wat je diep van binnen gelooft. Dit kan anders zijn dan wat je denkt dat je gelooft. Als wat je gelooft negatief is en je niet brengt wat je wilt, kun je dit veranderen met behulp van balansen uit PSYCH-K.
The LOVE method, Live the Connection en PSYCH-K -.
The LOVE method, Live the Connection en PSYCH-K. The LOVE Method. De LOVE Method is een bijzonder krachtig instrument om stress volledig op te heffen én om - in plaats van te herhalen wat je niet wilt - aan te trekken wat je wel wilt in je leven.

Contacteer ons