Meer resultaten voor psych k

The LOVE method, Live the Connection en PSYCH-K -.
The LOVE method, Live the Connection en PSYCH-K. The LOVE Method. De LOVE Method is een bijzonder krachtig instrument om stress volledig op te heffen én om - in plaats van te herhalen wat je niet wilt - aan te trekken wat je wel wilt in je leven.
https://www.vind-een-coach.be/coach-zoeken.html
PSYCH-K - Inner Sun Coaching.
De technische opslag of toegang is strikt noodzakelijk voor het legitieme doel het gebruik mogelijk te maken van een specifieke dienst waarom de abonnee of gebruiker uitdrukkelijk heeft gevraagd, of met als enig doel de uitvoering van de transmissie van een communicatie over een elektronisch communicatienetwerk.
PSYCH-K - Lux Spiritus.
HELE-BREIN-STAAT of gehele verruimde bewustzijn. Het grote succes en werkzaamheid van PSYCH-K schrijft Robert Williams grondlegger PSYCH-K toe aan het feit dat we in PSYCH-K gebruik maken van het gehele verruimde bewustzijn, inclusief de spirituele component, het hogere bewustzijn. De hele-brein-staat zie je met hersenonderzoek terug bij zeer geoefende yogi en mensen die al vele jaren meditatie beoefenen. Onderzoek van Rob Williams en Jeffrey Fannin heeft laten zien dat 95 van alle deelnemers aan dit onderzoek al na 1 Balans van PSYCH-K aantoonbaar zichtbaar op een QEEG in een hele-brein-staat waren.
PSYCH-K- sessie - robbiedejong.nl.
Juist, de grote kracht van ons onderbewuste brein die gewoon zijn eigen programmas afspeelt voor 95 van de tijd en je dus al gauw terugvalt in je gewoonten en patronen.Om daadwerkelijk jezelf te veranderen, is samenwerking met je onderbewuste brein daarom van essentieel belang.
Psych-K - Transformatie.
Het woord balance verwijst naar de 'whole-brain' state, de omstandigheden van balans tussen beide hersenhelften waaronder het PSYCH-K proces optimaal verloopt. Alle wijsheid ligt in jou en PSYCH-K wordt geleid door jouw innerlijke wijsheid en komt vanuit een totaal andere benadering dan welke therapie of healingmethode ook.
PSYCH-K - Zijn wie je bent.
PSYCH-K is een methode ontwikkeld door Robert M. Williams waarbij belemmerende overtuigingen worden omgevormd. Lipton onderschrijft deze methode. Overtuigingen, die je tegen kunnen houden om volledig in het leven te staan, worden dusdanig omgezet zodat ze juist vóór je gaan werken.
Wat is PSYCH-K? Jonkhart Ziel Relatietherapie en coachingAmsterdam Noord.
Hij demonstreert in dit filmpje ook hoe PSYCH-K werkt. Rob Williams, originator van PSYCH-K, heeft samen met Jeffrey L. Fannin Ph.D, directeur van het Center of Cognitive Enhancement in Glendale Arizona onderstaande 3 onderzoekspapers geschreven. Deze zijn gepubliceerd in peer-reviewed tijdschriften, gebaseerd op QEEG.
PSYCH-K - Peal Coaching.
Hier legt founder Rob Williams beknoptuit wat PSYCH-K is en wat het doet. Heb je iets meer tijd om een voorbeeldsessie in PSYCH-K te bekijken, dan kun je deze video bekijken. Het PSYCH-K proces is strikt beperkt tot het wijzigen van overtuigingen.
PSYCH-K, la clé pour des changements réels et durables, recommandé dans La" biologie des croyances" de Bruce Lipton - Galaxies Bien-Être: Créez la vie dont vous rêvez.en toute sérénité: Bonheur-Santé-Relations-Succès-Prospérité.
Est située dans le Brabant Wallon, en Belgique, dans l'entité' de Chaumont-Gistoux, près d'Ottignies-Louvain-La-Neuve, Wavre et Grez-Doiceau. Se trouve à moins de 20 min de Beauvechain, Chastre, Court-Saint-Etienne, Gembloux, Incourt, Jodoigne, La Hulpe, Lasne, Mont-Saint- Guibert, Rixensart, Villers-La-Ville, Walhain, Bruxelles.

Contacteer ons