Meer resultaten voor vmbo

Voortgezet Onderwijs - Scholenkeuze.
Home Onderwijsvormen VMBO. Voorbereidend middelbaar beroepsonderwijs, meestal afgekort tot vmbo, is een van de vier vormen van voortgezet onderwijs in Nederland. De scholieren op het vmbo worden wel vmbo'ers' of vmbo-leerlingen genoemd. Tot 1999 was de officiële benaming van deze onderwijsstroming mavo.
vmbo
Wat is vmbo? Curio legt het je graag uit Curio.
Het vmbo bereidt je voor op een opleiding in het mbo. Soms kun je na het vmbo naar de havo gaan. Op deze pagina leggen we uit hoe dat zit. Wat je op het vmbo leert. Waar wil jij later werken?
Gezakt voor vmbo: wat nu? SSL Leiden. Stichting Studiebegeleiding Leiden - De Leidse examentraining.
Als je bent gezakt voor je vmbo examens, kun je vanzelfsprekend het hele jaar overdoen en de examens uiteindelijk nogmaals maken. Dit betekent dat je bij je eigen school ingeschreven moet blijvenof naar een andere school kunt gaan indien je daar wordt aangenomen.
VMBO Het Perron.
Ik zit in groep 8! Ik zit op het VO. Info voor basisscholen. Home Onderwijs VMBO. In de onderbouw is veel afwisseling tussen theorie en praktijk. In het leerhuis krijg je algemene vakken, zoals Nederlands, Engels, wiskunde, mens en maatschappij.
Hoe zit het vmbo in elkaar? Rijksoverheid.nl.
Verplichte vakken bovenbouw vmbo. In de bovenbouw klas 3 en 4 van het vmbo volgen leerlingen de volgende verplichte vakken.: Leerlingen in het vmbo kiezen uiterlijk aan het eind van het 2 e leerjaar voor een profiel. In de basisberoepsgerichte, de kaderberoepsgerichte en de gemengde leerweg zijn er10 profielen.:
Bijscholing VMBO Aanbod voor de nieuwe profielen.
Naast vakinhoudelijke trainingen bestaat het aanbod van Bijscholingvmbo.nl uit trainingen rond schoolexaminering en trainingen ter voorbereiding op de invoering van de nieuwe leerweg. De website heeft een nieuwe 'homepage' waardoor het makkelijker wordt een keuze te maken uit de drie hoofdcategorieën: beroepsgericht, schoolexaminering en nieuwe leerweg. Het aanbod blijft natuurlijk actueel. Stichting Platforms VMBO.
Vmbo, havo en vwo Samenwerkingsverband voortgezet onderwijs Amsterdam-Diemen.
Alle Amsterdamse middelbare scholen. Vmbo, havo en vwo. Dit zijn Vmbo, havo en vwo. Vmbo staat voor voorbereidend middelbaar beroepsonderwijs en duurt vier jaar. In de eerste twee leerjaren krijgen leerlingen vakken van de onderbouw. Deze vakken kunnen per school verschillen.
Voorbereidend middelbaar beroepsonderwijs - Wikipedia.
lwoo Basisberoepsgerichte leerweg Kaderberoepsgerichte leerweg Gemengde leerweg Theoretische leerweg mavo. Periode van VMBO. Voorbereidend middelbaar beroepsonderwijs, meestal afgekort tot vmbo, is een periode van onderwijs na het tweede leerjaar aan scholen voor mavo en vbo, betiteld als periode van vmbo vmbo.
Wat is het vmbo? - OCO.
Hoe ziet het vmbo eruit? Van de basisschool naar het vmbo? Alles over de leerwegen in het vmbo. Welke niveaus zijn er in het voortgezet onderwijs? Welke vakken krijg je op het vmbo en de mavo? Hoeveel scholieren gaan jaarlijks van vmbo naar mbo?

Contacteer ons